Ana içeriğe geç

Hesabımı nasıl silebilirim?

Adım adım kılavuzumuz aracılığıyla Manus Hesabınızı nasıl kalıcı olarak sileceğinizi öğrenin.

Önemli Not: Hesabınızı sildiğinizde, tüm verileriniz kalıcı olarak kaldırılacak ve geri yüklenemeyecektir.

Cue ve Manus aynı hesabı ve verileri paylaşır. Hesabınızı silmek her iki ürünü de etkiler. Şu anda Manus hesabınızı korurken yalnızca Cue hesabınızı silemezsiniz.

Adım 1: Sayfanın sağ üst köşesindeki İkonunuza tıklayın.

Adım 2: Sayfadaki "Hesap" seçeneğine tıklayın.

Adım 3: Sayfadaki "Profili düzenle" seçeneğine tıklayın.

Adım 4: Sayfadaki "Hesabı sil" seçeneğine tıklayın.

Adım 5: E-postanıza bir doğrulama kodu göndermek için "Kod Gönder" seçeneğine tıklayın. Doğrulama kodunu girdikten sonra "Hesabı sil" seçeneğine tıklayın. (Not: Silme işlemi geri alınamaz)

İlgili yaygın SSS:

  • Hesabımı sildiğimde verilerime ne olur?

  • Silme işleminden sonra hesabımı kurtarabilir miyim?

  • Hesap silme seçeneğine nasıl erişebilirim?

  • Hesabımı silmek için kimliğimi doğrulamam gerekiyor mu?

  • Hesap silme işlemi geri alınabilir mi?

  • Hesabımı silmeden önce ne bilmeliyim?

  • Hesap ikonu nerede bulunur?

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?